Verbazingwekkende duplex slaapruimtes

Verbazingwekkende duplex slaapruimtes

- in Home, Slaapkamers
1097
0

Een “duplex” slaapruimte heeft iets magisch en mysterieus. Het is een ideale manier om een luxueuze slaapkamer te creëren zowel in een kleine studio als in een groot industrieel pand.

Verbazingwekkende designs:

Onderstaande loft slaapkamer is ontworpen door Batlab. De ontwerpers wouden een evenwicht creëren tussen design en functionaliteit. Dit uit zich in het unieke verlichtingsidee. De achterwand van het bed is de glazen muurwand.

Duplex_slaapruimte_1

Een ander voorbeeld van een duplex slaapruimte afgescheiden van de rest van het huis, is dit uniek design van Escala Construction. De slaapkamer kijkt uit over de living en is afgeschermd met een glazen wand. De ruimte onder de slaapkamer wordt ingenomen door de keuken.

Duplex_slaapruimte_2

De onderstaande loft is een werk van Juraj Talcik. De industriële bakstenen muren contrasteren met de witte meubels en accenten. De hoge slaapruimte is afgescheiden door een glazen wand en een boekenrek. De houten vloer geeft de slaapkamer een warme en uitnodigende look.

Duplex_slaapruimte_3

Dit klein appartement in Frankrijk werd ontworpen door ECDM Architects en deze slaapkamer is één van de meest creatieve duplex designs ooit gezien.

Duplex_slaapruimte_4

Andere duplex slaapruimte ideeën:

Duplex_slaapruimte_5Duplex_slaapruimte_6Duplex_slaapruimte_7Duplex_slaapruimte_8Duplex_slaapruimte_9Duplex_slaapruimte_10Duplex_slaapruimte_11

Bron: http://www.interiorholic.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like

Nardi NET tuinstoel collectie: strak, duurzaam en zeer licht

Op zoek naar een strakke en luchtige set