Resort slaapkamer ideeën voor thuis

Resort slaapkamer ideeën voor thuis

- in Home, Slaapkamers
1132
0

Wie wil er niet elke morgen wakker worden in een resort?
Uiteraard liggen deze resorts in een prachtige, natuurlijke setting maar zelfs al is jouw omgeving koud en kil, toch kan jij deze zalige vakantiesfeer elke dag in je slaapkamer brengen. De juiste inrichting van je slaapkamer zal jou helpen je dag telkens in een goede stemming te starten.

Creëer zelf een resort-like slaapkamer.

Resort_slaapkamer_1

Slaapkamer aan de kust met hemelbed

Baldakijn

Een baldakijn oogt niet alleen luxueus, het biedt ook een praktische oplossing voor muggen. Maar zelfs zonder baldakijn, geven de semi-transparante gordijnen een magische toets aan je slaapkamer.

Kleurenschema

Vele resorts gebruiken natuurlijke kleuren en materialen. Ga dus dezelfde toer op. Houten balken en luifels zorgen voor een sfeer van een afgelegen oord, ver weg van koude winters en slecht weer. “Kust”-kleuren creëren ook een resort-achtig gevoel in je slaapkamer.

Licht

Hoe meer daglicht u in uw slaapkamer heeft, hoe beter. Natuurlijk licht is het beste licht om een luchtige sfeer te creëren. Dakvensters, grote ramen en glazen wanden kunnen de hoeveelheid daglicht in de slaapkamer verhogen. Een toegang tot buiten is uiteraard nog beter daar vele resort dit binnen/buiten-gevoel nastreven.

Kleine accessoires kunnen uiteraard ook zorgen voor de juiste, intieme slaapkamersfeer. Gebruik hiervoor geurkaarsen, leuke nachtlampjes en gevlochten manden.  Een voetbank achteraan het bed creëert een luxueuze hotel sfeer.

Resort_slaapkamer_2Resort_slaapkamer_3Resort_slaapkamer_4Resort_slaapkamer_5

Bron: http://www.interiorholic.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like

Nardi NET tuinstoel collectie: strak, duurzaam en zeer licht

Op zoek naar een strakke en luchtige set