Liquid Mellow, de nieuwe gietvloer van Liquidfloors

Liquid Mellow, de nieuwe gietvloer van Liquidfloors

- in Interieur
999
0

Met Liquid Mellow bewijst Liquidfloors weer waarom zij marktleider zijn. Mellow is een uiterst elastische gietvloer wat bijdraagt tot het loopcomfort van uw vloer. Deze PU variant is ook uitermate geschikt voor vloerverwarming doordat het met haar 3mm opbouw zorgt voor een optimale warmtegeleiding.

Voor lezers onder ons die niet weten wie Liquidfloors zijn, Liquidfloors is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van naadloze gietvloeren.  Doordat de vloeren vloeibaar aangelegd worden en vervolgens uitharden tot duurzame, solide vloerafwerking hebben deze vloeren als grootste voordeel ten opzichte van een klassiek vloersysteem dat zij naadloos zijn. Dit zorgt niet alleen voor een verruimend effect maar vergemakkelijkt ook het onderhoud.

Mellow, het nieuwste design van Liquidfloors is een uitermate zachte vloer die zorgt voor een ruim en strak effect. Met de ruime mogelijkheden (zie verder) combineert Mellow een ongeziene vlakheid met loopcomfort en onderhoudsgemak. Dankzij haar subtiele stijl creëert de vloer een gevoel van vrijheid.

Liquid Mellow (en ook alle andere vloeren van Liquidfloors) bieden tal van mogelijkheden. Zowel in kantoren, woonruimtes of ander werkomgevingen kan een gietvloer aangelegd worden. Andere opties zijn trappen en badkamers waarbij ook inloopdouches mogelijk zijn. Het ontbreken van naden is zeker bij inloopdouches een enorm pluspunt voor wat betreft hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid.
De vloer is beschikbaar in 44 tinten en is kraswerend.
Wij zetten nog even de belangrijkste pluspunten op een rijtje ;

  • onderhoudsvriendelijk
  • mogelijk in combinatie met vloerverwarming
  • toepasbaar in badkamers
  • toepasbaar op trappen (z-trappen, blok- en zwevende trappen)
  • kraswerend
  • niet vlekgevoelig
  • duurzaam
  • comfortabel loopgevoel

Voor meer informatie : https://www.liquidfloors.eu/nl

About the author

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like

7 Moderne houders om je fiets van de grond te plaatsen

De Cycloc Solo is een rond opbergsysteem en