Binnenhuisarchitect in Oostkamp

Waarom zou u uw huis laten inrichten door een interieurarchitect?

Design interieurarchitect

Het gebruik maken van de diensten van een interieurarchitect is nog niet ingeburgerd zoals het gebruik van een architect voor de constructie van een huis. Nochtans zijn de voordelen gelijkaardig: advies, kennis en cordinatie.

Advies

Binnenhuisarchitect

Een interieurarchitect zal u advies verlenen en een concept uitwerken op verschillende vlakken: kleur, stijl. Een goede binnenhuisarchitect zal uw verlangens en wensen omzetten in een stijl en originele concepten en u bovendien een realistische kostenraming hiervan geven.

Kennis en Cordinatie

Een interieurarchitect zal niet alleen artistiek een toegevoegde waarde bieden maar ook op het gebied van materialen. Ervaring met licht, spiegels, verf, op maat te maken elementen zorgen ervoor dat u concepten waarvan u droomt, ook in werkelijkheid kan omzetten.

De afwerking van een huis (ook binnen) vergt veel cordinatie van de vakmensen. Uw binnenhuisarchitect in Oostkamp neemt alle beslommeringen uit uw handen. Door zijn ervaring met bepaalde leveranciers, kan hij ook de prijsoffertes correct inschattenen zorgen voor de correcte en tijdige oplevering

Prijs interieurarchitect in Oostkamp

Voor kleinere projecten of advies werken de meeste interieurarchitecten met een uurloon. Voor grotere projecten wordt meestal een percentage gehanteerd en schommelt meestal tussen 10-15%.

Overzicht van interieurarchitecten in Vlaanderen