Design ideeën voor smalle keukens

Design ideeën voor smalle keukens

- in Home, Keukens
1567
0

Een kleine, overvolle keuken werkt onhandig. Daarom is het belangrijk vooraf goed na te denken over de inrichting van een kleine en in het bijzonder een smalle keuken. Gelukkig zijn er een aantal design oplossingen die een smalle kamer tot een stijlvolle en handige ruimte weten om te toveren. Het sleutelwoord voor een handige, smalle keuken is functionaliteit. Heel wat designs slagen er in een ruimte mooi te maken, maar bij een smalle keuken is het dé prioriteit om de ruimte eerst van alle benodigdheden te voorzien.

Opslagruimte en werkbladen zijn cruciaal. In eerste instantie zal je dus moeten nagaan of deze langs beide wanden of slechts aan één muur kunnen en/of moeten voorzien worden. Indien één muur kasten voldoende opslagruimte bieden, is het plaatsen van een eettafel of ontbijtruimte aan de overzijde een te overwegen optie.

Smalle_keuken_1

Om de keuken naar look & feel groter te maken, is het gebruik van lichte kleuren belangrijk. Je kan wel kasten ophangen die naar kleur contrasteren met de vloer, de tegenoverliggende muur of de rest van de inrichting.

Als het technisch mogelijk is, zijn grote ramen uiteraard ook interessant of het werken met een dakraam, want zeg nu zelf, at is er romantischer dan koken en dineren onder de sterrenhemel?

Smalle_keuken_2

Maak ook optimaal gebruik van je volledige oppervlakte. Zo kan je bijvoorbeeld een zithoek elders dichter bij het raam inrichten om zo een vrijstaande kast te kunnen plaatsen voor alle serviesgoed.

Laat je inspireren door onderstaande foto’s!

Smalle_keuken_3Smalle_keuken_4Smalle_keuken_5Smalle_keuken_6Smalle_keuken_7Smalle_keuken_7Smalle_keuken_8Smalle_keuken_9Smalle_keuken_10Smalle_keuken_11Smalle_keuken_12Smalle_keuken_13Smalle_keuken_14

Bron: http://www.digsdigs.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like

Nardi NET tuinstoel collectie: strak, duurzaam en zeer licht

Op zoek naar een strakke en luchtige set