Buitendouche van Danny Venlet

Buitendouche van Danny Venlet

- in Outdoor
629
0

Iedereen kent wel een buitendouche, een grote stang die uit de grond of muur komt met daaraan een sproeikop in allerlei vormen en maten. Designer Danny Venlet wou af van deze gedachtegang en kwam met een totaal nieuw concept op de markt. Een tuindouche die water naar boven spuit in tegenstelling tot de gangbare types buitendouches.
Inspiratie
Danny Venlet haalde zijn inspiratie uit zijn jeugdjaren. Zijn ouders hadden alles achtergelaten in Australië om er een boerderij op te starten. Om uitdroging van hun velden tegen te gaan werkten ze met een sprinkler-systeem. Als kind nam Danny Venlet regelmatig verfrissing onder deze sprinklers en daarom is de link met deze originele design buitendouche ook niet ver te zoeken.

Werking
Van zodra je plaats neemt op de buitendouche treedt deze in werking. Op die manier werkt de buiten douche zeer zuinig en kan je waterverspilling tegengaan. Je kunt de buitendouche aansluiten op een standaard aansluiting van een gewone tuinslang. Door het lichte gewicht en de compacte uitvoering is deze buitendouche makkelijk op te bergen na gebruik en deze hippe en trendy buitendouche is al verkrijgbaar vanaf 700.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like

Liquid Mellow, de nieuwe gietvloer van Liquidfloors

Met Liquid Mellow bewijst Liquidfloors weer waarom zij