7 Moderne houders om je fiets van de grond te plaatsen

7 Moderne houders om je fiets van de grond te plaatsen

- in Interieur
942
0

De Cycloc Solo is een rond opbergsysteem en wordt aan de muur bevestigd. De fiets rust via het frame en kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. In het midden van de Cycloc Solo kan je nog kleine accessoires plaatsen op je fiets vastleggen zoals op de foto. De Cycloc Solo is beschikbaar in 7 levendige kleuren.

Knife Saw’s fietsrek combineert twee functies: je kan je fiets ophangen in de gleuf en bovendien ook je boeken, planeten of andere design elementen op het fietsrek kwijt. Je kan het Knife Saw’ fietsrek bekomen in twee maten en twee kleuren: walnoot en witte eik.

 

De DaHÄNGER Dan pedaal systeem is een leuk systeem om je fiets op te hangen aan de pedaal in een hoek van 25 graden. De banden rusten op twee sleuven zodat je muur niet wordt beschadigd. Je kan het fietsrek bekomen in rood, wit en blauw.

 

Het Burnside Bike fietsrek van Loma Living is vrij simple van ontwerp en bestaat uit een een vierkant met een horizontaal vlak waarin een uitsparing is gemaakt voor het frame. Je kan dit fietsenrek bekomen in mahonie hout of esdoorn.

De Clug van het bedrijf Hornet is de meest minimalistische fietsenhouder waarbij je slecht van 1 clip het wiel vastmaakt aan de muur.Je kan deze clip in verschillende maten  (23-81 mm) bestellen afhankelijk van de dikte van je banden. Je kan eventueel een tweede clip gebruiken om ervoor te zorgen dat je achterwiel niet tegen de muur komt. Het is niet de bedoeling om de fiets van de grond te houden. de Clug is beschikbaar in verschillende kleuren.

Het twonee’s Dublin fietsrek bestaat uit twee sterke houten staven waarop je bijna eender welk fiets frame kan bevestigen. De vorm van de staven zorgt dat de fiets stabiel blijft hangen. Dit fietsrek is beschikbaar in zwart, wit en natuurlijk hout en twee lengtes

 

De Kryon Pro van Vadolibero is een fietsrek uit staal met ingebouwd slot en work aan de muur bevestigt. Je hangt je fiets in de lederen nap en zet het op slot met het ingebouwd slot.

 

About the author

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like

Liquid Mellow, de nieuwe gietvloer van Liquidfloors

Met Liquid Mellow bewijst Liquidfloors weer waarom zij