6 ideeën voor een badkamer met een vrijstaand bad

6 ideeën voor een badkamer met een vrijstaand bad

- in Badkamers, Home
1304
0

Er zijn 2 locaties voor de badkuip: in het midden van de badkamer of tegen een badkamermuur. Eens je deze vraag hebt beantwoord, kan je beginnen nadenken over de stijl van je badkamer.

Plaats je het bad centraal, dan gaat alle aandacht naar de badkuip. Design baden, met strakke of antieke look zijn hier dan ook aan de orde.

Badkamer in Londen

Een eenvoudige manier om een klassiek interieur te vernieuwen, is het gebruik van modern muurbehang. Hier is er een metalen boompje op de schoorsteenmantel geplaatst dat past bij het behang en de tekening van het behang. Dit verhoogt het decoratieve effect.

badkamer in Londen-150x150

Badkamer in Frankrijk

Dit soort van sanitair zou perfect passen in een badkamer met een klassieke stijl. Door de zwarte en witte tegelsop de vloer en de grafische samenstelling van spiegels en lampen, oogt de badkamer net heel modern.

badkamer in Frankrijk-150x150

Badkamer in Italië

Deze badkamer uit een Toscaanse villa van de zestiende eeuw, is een romantische versie van de toenmalige luxe badkamer. Antiek en antieke tegels op de vloer zorgen voor een gevoel van authenticiteit.

badkamer in Toscane

Badkamer in Denemarken

Deze badkamer staat in een voormalig melkveebedrijf, omgebouwd tot woonhuis. De badkamer is gevestigd in één van de oude bijkeukens. Het metselwerk en de stenen vloer zijn authentiek. Het interieur is duurzaam: het bad is gemaakt van hout; handgemaakte tegels en gepolijst gips werden gebruikt als afwerkingsmaterialen.

badkamer in Denemarken

Badkamer in Spanje

De inrichting van deze badkamer creëert rust. Dit is voornamelijk te wijten aan de gebruikte grijsgroene verfkleur die aansluit bij het landschap buiten. T

badkamer in Spanje-150x150

Badkamer in België

De locatie van het venster zorgt voor een symmetrische layout van de badkamer. Het strakke design benadrukt zuiverheid. De doucheruimte bestaat uit een verhoogd merbau houten platform

badkamer in België-150x150

 

Bron: http://www.interiorholic.com

About the author

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like

Nardi NET tuinstoel collectie: strak, duurzaam en zeer licht

Op zoek naar een strakke en luchtige set