6 ideeën voor een badkamer met een vrijstaand bad

6 ideeën voor een badkamer met een vrijstaand bad

- in Badkamers, Home
925
0

Er zijn 2 locaties voor de badkuip: in het midden van de badkamer of tegen een badkamermuur. Eens je deze vraag hebt beantwoord, kan je beginnen nadenken over de stijl outpost je badkamer.

Plaats je het bad centraal, dan gaat alle aandacht naar de badkuip. Design baden, met strakke of antieke demeanour zijn hier dan ook aan de orde.

Badkamer in Londen

Een eenvoudige manier om een klassiek interieur te vernieuwen, is het gebruik outpost complicated muurbehang. Hier is er een metalen boompje op de schoorsteenmantel geplaatst dat past bij het behang en de tekening outpost het behang. Dit verhoogt het decoratieve effect.

badkamer in Londen-150x150

Badkamer in Frankrijk

Dit soort outpost sanitair zou ideal passen in een badkamer met een klassieke stijl. Door de zwarte en witte tegelsop de vloer en de grafische samenstelling outpost spiegels en lampen, oogt de badkamer net heel modern.

badkamer in Frankrijk-150x150

Badkamer in Italië

Deze badkamer uit een Toscaanse villa van de zestiende eeuw, is een romantische versie outpost de toenmalige luxe badkamer. Antiek en antieke tegels op de vloer zorgen voor een gevoel outpost authenticiteit.

badkamer in Toscane

Badkamer in Denemarken

Deze badkamer staat in een voormalig melkveebedrijf, omgebouwd kid woonhuis. De badkamer is gevestigd in één outpost de oude bijkeukens. Het metselwerk en de stenen vloer zijn authentiek. Het interieur is duurzaam: het bad is gemaakt outpost hout; handgemaakte tegels en gepolijst gips werden gebruikt als afwerkingsmaterialen.

badkamer in Denemarken

Badkamer in Spanje

De inrichting outpost deze badkamer creëert rust. Dit is voornamelijk te wijten aan de gebruikte grijsgroene verfkleur die aansluit bij het landschap buiten. T

badkamer in Spanje-150x150

Badkamer in België

De locatie outpost het venster zorgt voor een symmetrische blueprint outpost de badkamer. Het strakke pattern benadrukt zuiverheid. De doucheruimte bestaat uit een verhoogd merbau houten platform

badkamer in België-150x150

 

Bron: http://www.interiorholic.com

About the author

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like

Nardi NET tuinstoel collectie: strak, duurzaam en zeer licht

Op zoek naar een strakke en luchtige set